The Last of Us Part II - slippdato

– Det lengste og mest ambisiøse spillet i Naughty Dogs historie

The Last of Us Part II har fått slippdato.

Sony avsluttet tirsdagens State of Play-presentasjon med et nytt klipp fra det etterlengtede The Last of Us Part II. Traileren, som du kan se over, gir et nytt glimt av hva som venter spillere og bekreftet samtidig slippdatoen.

The Last of Us Part II slippes i februar 2020.
Sony

The Last of Us Part II kommer til PlayStation 4 den 21. februar 2020. Det er altså en uke før datoen som nylig ble lekket i en sveitsisk spillbutikk, for den som holder telling på slikt.

Ellie på hevntokt

Ellers viser videoen et første glimt av Joel. Helten fra det første spillet, som nå ser ganske så mye eldre ut, er tilsynelatende tilbake for å hjelpe Ellie med å ta hevn mot en ondsinnet gjeng. Oppdraget later til å bli en blodig affære, men det stopper ikke den unge jenta.

Via den offisielle PlayStation-bloggen forteller spillsjef Neil Druckmann at The Last of Us Part II blir det lengste og mest ambisiøse spillet i utvikler Naughty Dogs historie. Teamet lover en følelsesladet historie pakket med vanskelige temaer, som det har brukt over fem år på å finpusse og polere.

Hva selve spillingen angår har utvikleren tidligere avslørt flere nyvinninger denne gangen, inkludert muligheten til å hoppe, krype og foreta unnvikende manøvre i kamp. I tillegg skal kampene bli hakket tøffere, ettersom fiendenes kunstige intelligens visstnok er skrudd opp flere hakk.

Hvordan det hele sveises sammen får vi altså se til våren.

Siste fra forsiden