Playerunknown's Battlegrounds - Paramo

Det neste PUBG-kartet endrer seg fra kamp til kamp

På Paramo står bygningene aldri på samme sted.

PUBG Corp.

Den neste sesongen med Playerunknown's Battlegrounds introduserer et helt nytt kart til battle royale-opplevelsen. Kartet skal hete Paramo, og som PUBG Corp. forteller på Twitter blir det spillets første «dynamiske» kart.

Kort forklart betyr dette at kartet endrer seg fra kamp til kamp. Ikke bare gjelder det vær og vind, men også selve landskapet. På Paramo flytter bygningene seg rundt, og med tusenvis av potensielle kombinasjoner vet spillere aldri helt hva de går mot når de hopper ut av helikopteret.

Ved siden av de konstante endringene er det den digre vulkanen midt på kartet som setter størst preg på Paramo-landskapet. Ut ifra teaser-videoene PUBG Corp. har sluppet er vulkanen helt klart aktiv, men hvorvidt den faktisk kan spy ut lava og endre kartet på den måten er ikke klart.

På Paramo dukker nye helikoptre opp, som både slipper spillere av på kartet og leverer forsyningspakker.
PUBG Corp.

Hvordan det fungerer får vi utvilsomt vite mer om når det nærmer seg avspark for PUBGs niende sesong. Lansering er satt til 21. oktober på PC, mens konsollspillere får utforske Paramo 29. oktober.

Sammen med kartet kommer også to forskjellige battle pass-pakker. Det første passet lokker med kosmetisk innhold inspirert av Paramo-kartet. Det neste, som slippes en liten stund etter sesongstart, skal visstnok fokusere på en «beryktet PUBG-figur» – men hvem det er snakk om vet vi foreløpig ikke noe om.

Flerspilleraction blir det også i Ghost of Tsushima denne uken.
Samuraieventyret får en stor oppdatering med haugevis av nyheter »

Siste fra forsiden