Ghost of Tsushima: Legends

Ghost of Tsushima får flerspiller og New Game+ neste uke

Gratis for alle som eier spillet.

Den store flerspilleroppdateringen for Ghost of Tsushima lanseres 16. oktober. Det melder Sucker Punch i et nytt innlegg på den offisielle PlayStation-bloggen.

Her kommer flerspillerdelen til Ghost of Tsushima.
Sony Interactive Entertainment

Ved siden av samarbeidsspilling kan samuraifans også vente seg en New Game+-modus, samt en rekke endringer til spillopplevelsen. Oppdateringen blir gratis for alle som eier spillet.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av Ghost of Tsuhima »

Klassesystem

Nyheten om Ghost of Tsushimas flerspillermodus, kalt Legends, ble opprinnelig avslørt i sommer. Den gang fikk vi vite at modusen vil by på både historiebaserte oppdrag for to spillere og ulike masseslagsmål for opptil fire. Nå kan Sucker Punch også dele mer om akkurat hvordan Legends vil fungere.

Spillere velger mellom fire ulike klasser.
Sony Interactive Entertainment

Spillere velger seg én av fire klasser, hver med sin egen spillestil, unikt utstyr og spesialevner. Samurai fyller tank-rollen, med muligheten til å takle mange fiender på en gang og takle litt ekstra juling. Hunter-klassen stiller med pil og bue og knerter skurker på avstand, mens Assassin sniker seg rundt og gjør massive mengder med skade. Til slutt finner vi Ronin – en slags kombinasjon av de øvrige, som også stiller med evnen til å plukke opp falne lagkamerater med sin Ultimate-egenskap.

Til å begynne med får man kun bruke én av de fire, men etter hvert som man spiller mer vil alle sammen låses opp. Spillere kan også vente seg ulike kosmetiske belønninger, samt nye egenskaper for hver klasse.

Nyheter i fleng

Endelig kan man bytte kjapt mellom ulike antrekk og spillestiler.
Sony Interactive Entertainment

I Version 1.1 – som den nye Ghost of Tsushima-oppdateringen heter – kan de som har fullført enspillerkampanjen hoppe ut i New Game+. Denne modusen lar spillere begynne historien forfra igjen, bare med alt av utstyr, egenskaper og kosmetikk man allerede har låst opp. Til gjengjeld stiger vanskelighetsgraden noe, men dette kan justeres via spillets innstillinger.

I New Game+ vil spillere oppdage en ny type blomst – Ghost Flower. Disse deles ut som erstatning fra oppdrag der du allerede har fått den opprinnelige belønningen, og kan veksles inn for nye kostymer og hos en kjøpmann i Ariake.

Ellers lokker Sucker Punch med en ny «loadout»-funksjon for enspillerdelen, som lar deg sette sammen og veksle raskt mellom forskjellige utstyrssett. Nye valgmuligheter er også lagt til i spillets fotomodus, mens spillere omsider kan se hvor lenge de har spilt ved å se på lagringsfilene sine.

Les også
Anmeldelse: Ghost of Tsushima

LES OGSÅ: Ghost of Tsushima solgte 2,4 millioner eksemplarer på tre dager »

Siste fra forsiden