Vikings on Trampolines

Det norske Vikings on Trampolines byr på samarbeid og kaos for opptil fire spillere

Owlboy-skapernes neste spill er avslørt – se den fargesprakende pikseltraileren her.

Owlboy ble hyllet som det beste norske spillet siden Den Lengste Reisen da det ble lansert i 2016, og derfor har det følgelig vært mye spenning knyttet til det neste store prosjektet fra D-Pad Studio.

Nå er deres neste spill omsider avslørt, og det er intet mindre enn et spill hvor man styrer gærne vikinger som hopper på trampoline for å ta seg opp og fram i verden. Spillet er et sideskrollende plattformeventyr som kaster de titulære vikingene ut i kamper med ballongmonstre, glupske hvaler og mekaniske kjempefugler. Dette og mer til dukker i hvert fall opp i den blodferske avsløringstraileren (som du kan se over).

Glad og skjeggete.
D-Pad Studio

Det er sedvanlig rare greier, og utviklerne har også ivaretatt den samme fargesprakende og nydelige pikselgrafikken som studioet har blitt så kjent for.

Nytt i dette spillet er muligheten for opptil fire spillere å leke samtidig, i et spill som lover like deler kaotisk samarbeid og leken konkurransemoro.

Vikings on Trampolines ble opprinnelig til som et lite eksperimentelt prosjekt allerede i 2011, kunne Jo-Remi Madsen fortelle til IGN i forbindelse med annonseringen:

– Etter lanseringen av Owlboy, vendte vi tilbake til ideen og utviklet det til et gøyalt, fullverdig samarbeidseventyr.

Vikings on Trampolines er under utvikling for både PC og konsoller. Ingen informasjon om lanseringsdato er kjent.

LES OGSÅ: Gamle Gard & Primstaven ble også nylig annonsert »

Siste fra forsiden