Owlboy kommer til konsoll tidlig neste år

Blir å se både på Nintendo Switch, PlayStation 4 og Xbox One i februar.

D-Pad- Studio

D-Pad Studio forteller i en pressemelding at kritikerroste Owlboy slippes på konsoll 13. februar 2018. Eventyret blir da å finne på både PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch. I første omgang er det snakk om en digital variant fra konsollenes nettbuttikker, men et fysisk opptrykk skal også slippes i løpet av 2018.

Samtidig forteller studioet at PC-versjonen av har blitt oversatt til 10 nye språk: japansk, kinesisk, koreansk, fransk, italiensk, tysk, spansk, portugisisk, russisk og polsk. Vi som foretrekker norsk må finne oss i å vente litt ekstra på vår versjon, men D-Pad lover at vi får den før jul.

Lang reise

Fysisk utgave er også på vei.
D-Pad- Studio

Det tok litt tid for D-Pad Studio å få gjort ferdig Owlboy. Plattformeventyret har vært en av de mest omtalte og iøyenfallende spillene her til lands, helt siden utviklerne først begynte å vise det frem i 2010. Da hadde de allerede jobbet med spillet i noen år for seg selv.

I fjor høst – for nøyaktig ett år siden i dag, 1. november – ble spillet endelig sluppet til PC. Da hadde vi egentlig bare lovord å komme med her på bruket, og kalte indie-yndlingen «Det beste norske spillet siden Den Lengste Reisen».

– Spillet lykkes i stor grad i å skille seg fra andre plattformspill, både gamle og nye. De kreative utfordringene, fargerike rollefigurene og nydelige omgivelsene er med på å forme et spill som til syvende og sist er større enn summen av enkeltdelene. Inntrykkene man sitter igjen med er mange, men det Owlboy likevel er aller best på, er å formidle en hel masse glede til oss som spiller, skrev Øyvind Steinkopf Sund i sin anmeldelse.

Owlboy er ute til PC og Mac.

Vi slo faktisk av en prat med utviklerne for hele tre år siden
Da ga Owlboy-gutta et innblikk i hvordan det er å være indieutvikler i Norge »

Siste fra forsiden