Det nye Humble Bundle-tilbudet byr på det beste fra Telltale-katalogen

Og som vanlig kan du betale det du vil.

Telltale Games

Humble Bundle-gjengen er tilbake med et knippe gode spill for en slikk og ingenting.

Denne gangen er det det meste av spillkatalogen til Telltale Games som legges ut for om lag en hundrings.

Tre forskjellige pakker

Vil du bare ha Back to the Future, Sam & Max: Devil's Playhouse, Poker Night at the Inventory, Puzzle Agent 1 og 2 og første sesong av The Walking Dead, kan du slippe unna med å slenge en knapp tier i kassen.

Utvalget.
Skjermbilde av butikksiden

Dersom du betaler gjennomsnittet av det andre har betalt – for øyeblikket 68 kroner – får du også med The Walking Dead: 400 Days, The Wolf Among Us, Poker Night 2 og Tales from the Borderlands.

Er du villig til å betale hele summen, får du alle de overnevnte spillene, samt Game of Thrones og andre sesong av The Walking Dead.

Flere spill skal etter planen legges ut senere, så det er bare å følge med om utvalget ikke imponerer ennå.

Her på bruket har vi hatt mye godt å si om flere av Telltales titler de siste årene. Vi ble for eksempel svært glade i både første og andre sesong av The Walking Dead, og lot oss trollbinde av The Wolf Among Us.

Veldedig – om du vil

Som alltid er det også mulig å selv velge hvor pengene til slutt havner. Du får fordele pengesummen jevnt mellom utviklerne, butikken og veldedighetsorganiasjonen Unicef, slik du synes det passer.

Humble Bundle-konseptet ble først lansert våren 2010, og har siden den gang bydd på en rekke tilbud av denne sorten. Etter å først ha fokusert på mindre spill, kom stadig større og større titler inn i varmen. I 2013 åpnet butikksidene til gjengen, der de den dag i dag tilbyr spill til faste priser.

Humble Bundle lanserte abonnementstjeneste i høst »

Siste fra forsiden