Absurd Ventures - actionrollespill

Det nye studioet til Rockstar-grunnlegger Dan Houser jobber med et actioneventyr

Illustrasjonsbilde hentet fra Absurd Ventures' nettsider.
Absurd Ventures

TLDR

  • Absurd Ventures, ledet av tidligere Rockstar-topp Dan Houser, ser etter utviklere for et nytt åpen verden-actioneventyr.
  • Selskapet har utlyst en rekke lederstillinger, som antyder at prosjektet enda er i en tidlig utviklingsfase.
  • Studioet, grunnlagt i 2021, arbeider på tvers av flere medier, inkludert animasjonsfilm, podcaster, tegneserier og grafiske noveller, samt spillutvikling.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Absurd Ventures, det nye studioet til tidligere Rockstar-topp Dan Houser, har begynt å ansette utviklere for et nytt spillprosjekt. Detaljene er foreløpig uklare, men det skal dreie seg om et actioneventyr i en åpen verden.

Blant annet er selskapet på utkikk etter en person til å lede designet av selve spillopplevelsen. Denne skal hjelpe et større team med å «levere kamper av ypperste kvalitet og action i et tredjepersonperspektiv på tvers av flere spillmoduser».

Det trengs også folk til en rekke administrative stillinger på prosjektet, så det er naturlig å tro at det enda er tidlig i utviklingsstadiet. Ved siden av flere stillingsutlysninger på utviklerens nettsider har det enda ikke kommet noen offisiell kunngjøring av spillet.

Nå vet vi litt mer om hva Dan Housers nye studio jobber med.
Absurd Ventures

Houser opprettet Absurd Ventures i 2021, etter at han forlot Rockstar året før. Siden har han fått med seg flere kjente fjes fra Grand Theft Auto- og Red Dead Redemption-dagene, inkludert forfatter Michael Unsworth.

Det nye studioet opererer på tvers av flere medier. Blant annet jobber Absurd Ventures med en animert serie, podcaster, tegneserier og grafiske noveller, i tillegg til spillavdelingen som altså har tatt sikte på sjangeren actionrollespill.

LES OGSÅ: XCOM-veteraner lager utfordrer til The Sims »

Siste fra forsiden