Absurd Ventures

Flere Rockstar-veteraner flytter over til Dan Housers nye studio

Red Dead Redemption-forfatteren blir med Absurd Ventures.

Illustrasjonsbilde fra Grand Theft Auto V.
Rockstar

Det var tilbake i 2020 at Rockstar-medgrunnlegger Dan Houser forlot selskapet. Siden har han startet opp nytt studio, kalt Absurd Ventures, og nå har andre GTA-veteraner hengt seg på.

Som Eurogamer melder har blant annet Michael Unsworth hengt seg på Housers bedrifter. Unsworth tilbragte 16 år hos Rockstar, der han var sentral i forfatterarbeidet på både Grand Theft Auto IV, Grand Theft Auto V og Red Dead Redemption-serien.

At Unsworth var ferdig i Rockstar ble kjent i sommer, da han satt sluttdato for sin ansettelse på LinkedIn. Nå har han oppdatert profilen sin igjen, og melder at han har jobbet som sjef for historie og kreativ ledelse siden oktober.

Ett av flere besynderlige bilder fra Absurd Ventures, kanskje med hint om hva selskapet pusler med.
Absurd Ventures

Ved siden av Unsworth har også Lazlow Jones sluttet seg til Absurd Ventures, riktignok som medgrunnlegger helt tilbake i juni 2021. Jones er en annen tidligere Rockstar-veteran, med over 19 år som forfatter, regissør og produsent.

Absurd har enda ikke delt noe om hva de faktisk jobber med. Spill er i hvert fall på agendaen, men selskapets offisielle beskrivelse melder også om arbeid innen film, TV, bøker, grafiske noveller og podkaster.

LES OGSÅ: Rockstar skal vise den første Grand Theft Auto VI-traileren i desember »

Siste fra forsiden