Temtem - dato

Det Pokémon-inspirerte nettrollespillet Temtem er straks klart for lansering

Forlater early access i september.

Nettrollespillet Temtem fikk mye oppmerksomhet i begynnelsen av 2020, for dets paralleller til Pokémon-serien. Early access-lanseringen sendte spillet til topps på Steams bestselgerliste, med over en halv million solgte eksemplarer i løpet av den første måneden.

Temtem.
Humble Bundle

Etter to år med tilbakemeldinger fra fans og videre utvikling har utvikler Crema nå peilet seg inn på en offisiell lansering. Datoen er satt til 6. september, og spillet kommer til PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S og Nintendo Switch.

Mens early access-spillere allerede har fått se mye av hva Temtem har å by på, lover Crema en rekke nyheter å se frem til. For eksempel venter en ny øy for erfarne spillere å utforske, ukentlige oppdrag og et battle pass.

Detaljene rundt fullversjonsinnholdet er fortsatt vage, men utvikleren melder at alt av informasjon vil avsløres når tiden er inne.

I Temtem farter spillere rundt i en fargerik verden stappfull av små og store Temtem-skapninger. Disse kan man fange og deretter ta med ut i kamp, både mot datastyrt motstand eller mot andre spillere.

LES OGSÅ: Ny Palworld-trailer viser mer av spillet der du jakter Pokémon-lignende skapninger med hagle »

Siste fra forsiden