Temtem

MMO-svaret på Pokémon er «ferdig»

Fersk trailer viser alt som er nytt i lanseringsutgaven av Temtem.

Tidligere i år kunne utviklerne av det Pokémon-inspirerte MMO-spillet Temtem avsløre at de snart var ferdige i Early Access, og nå er det like før tiden er inne.

Spillet får som tidligere annonsert sin «ferdige» 1.0 versjon den 6. september, og takket være en ny trailer (som du kan se over) har vi fått et uvurderlig innblikk i alt som kommer til spillet på lanseringsdagen.

Den største nyheten er «Tamer's Paradise», en ny øy som slås sammen med spillets allerede eksisterende øygruppe.

En fargerik gjeng.
Crema

Her kan spillere bryne seg på kamper mot en bøling med stadig sterkere motstandere; de kan kaste seg ut i «co-op» med venner; finne eksotiske monstre i en slags safarisone; og utforske et tårn som byr på både labyrinter og temtem-kamper.

Man kan også få belønninger som kan brukes for å kjøpe inventar og dekorasjoner til hjemmet ditt, og selvfølgelig får spillet et typisk «battle pass».

Selv om dette hauses opp som den «ferdige» utgaven av spillet, bedyrer utviklerne at de vil slippe nytt innhold i lang tid framover, og ofte med bare et par måneders mellomrom.

Temtem ble sluppet i Early Access i 2020, og kom da som en frisk indie-tolkning av Pokémon-spillene. Dette betyr at man kan fange, trene, slåss med og utvikle monstre i en fargerik verden. Hovedforskjellen fra Pokémon-serien er fokuset på MMO-elementer – i Temtem har samarbeid og konkurranse med andre spillere vært svært viktig fra dag én.

Temtem slippes ut av Early Access den 6. september og kommer da til Nintendo Switch, Xbox Series X/S, PlayStation 5 og Windows (via Steam).

Siste fra forsiden