Xbox Live med familietilbud

Det skal lønne seg å stå sammen

Nettjenesten får kvantumsrabatt med Kinect-lanseringen.

Microsoft har nå skissert rammeverket for en ny familietjeneste på Xbox Live til høsten, som blant annet inkluderer halv pris på gullmedlemskap om man kjøper tre eller fire stykker samtidig.

Hensikten skal være å gjøre konsollen mer familievennlig i forbindelse med lanseringen av Kinect, noe som betyr at familietilbudet også vil lanseres i november. Dette melder Edge Magazine.

I tillegg til den nevnte kvantumsrabatten vil Microsoft også tilby andre tjenester, slik som et familiesenter hvor man kan styre ulike innstillinger og tjenester til alle kontoene fra ett sentralbord. I tillegg vil hovedkontoholderen kunne gjøre ting som å betale alle kontoene med ett kredittkort og kunne kjøpe og disponere Microsoft Points på vegne av de andre kontoene.

Skulle ikke det være nok så vil man også få tilgang til eksklusivt familieinnhold og rabatter på nytt innhold, og det kan dermed se ut som om det er et saftig tilbud som er på vei. Det kan nok være nødvendig, for Sonys kommende konkurrent, PlayStation Move, er satt til å utgis noen måneder tidligere. Dermed kan det være fordelaktig med ethvert tenkelig insentiv til å velge Microsofts løsning.

Den kommende teknologien Kinect er det seneste forsøket på å gjøre Xbox 360 mer familievennlig, der man med en hundre prosent kontrollerfri opplevelse skal fjerne alle læringskurver og barrierer for ikke-spillere.

Siste fra forsiden