Politi og røver-MMO i juni

Det tok sin tid

All Points Bulletin har omsider fått slippdato.

David Jones er mannen bak såpass forskjellige spill som Lemmings og Grand Theft Auto, og har sammen med sitt studio Realtime Worlds jobbet med MMO-spillet All Points Bulletin i flere år. Spillet ble offentliggjort i 2005 med planer om å utgi det i 2007, men lanseringen ble stadig skjøvet tilbake.

Banditter på biljakt.

I fjor sikret EA distribusjonsrettighetene i Nord-Amerika og Europa. Det ble kunngjort at spillet endelig skulle slippes i begynnelsen av 2010, og selv om de ikke helt greide å leve opp til dette har spillet endelig fått en slippdato. Ifølge nettsiden til APB lanseres det 29. juni i Nord-Amerika og 1. juli i Norge.

APB foregår i en diger storby hvor politiet og byens gjenger er i åpen krig. Du velger å enten spille som politimann eller banditt, lager deg en spillfigur og drar ut i gatene for å herje. Tanken bak spillet er at alle kamper skal være mellom menneskestyrte spillfigurer. På denne måten håper Jones og teamet hans å unngå grindingen som preger MMO-spill.

Det var også snakk om en Xbox 360-utgave av APB, men foreløpig er det ingen konkrete planer om å fortsette utviklingen av denne.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden