Fersk info om Fallout: New Vegas

Detaljer fra sniktitt

Den første sniktitten på neste Fallout: New Vegas er ute.

Bladet PC Gamer var først ute med sniktitt på Fallout: New Vegas, men som vanlig holder ikke informasjonen seg begrenset til papiret særlig lenge. Leserne har nemlig vært kjappe med å gjengi det viktigste på nettet.

Fallout: New Vegas foregår i og rundt Mojave-ørkenen i det vestlige USA. Området rundt Las Vegas ble ikke like ødelagt som andre områder i den fiktive atomkrigen som skapte det postapokalyptiske Fallout-universet, og Las Vegas skal være omtrent intakt. I tillegg er det en god del planteliv i områdene rundt byen.

Intro-trailer fra spillet.

Historien fokuserer på en konflikt mellom New California Republic og Caesar's Legion, med innbyggerne i Las Vegas i midten. Du spiller en budbringer som av en ukjent grunn liggende halvdød i ødemarken. En vennligsinnet robot redder deg, og gir deg en Pip-Boy.

Utenom Las Vegas kan du utforske Hoover-demningen (som sørger for strøm til byen), samt to mindre byer; Freemont og Primm. Dessuten må du besøke Black Mountain, hvor supermutantene har sin base.

Spillet inkluderer en ny "hardcore"-modus, med ekstra realisme. Her må du drikke vann regelmessig, og ting som ammunisjon har nå vekt som du må ta hensyn til. Velger du å spille i normal modus, vil spillet stort sett arte seg som Fallout 3.

Ellers loves vi nye våpen og angrepsbevegelser, muligheten til å gi kontekst-relevante ordre til medhjelpere (som nå kan inkludere en "ghoul"), nye monstre å drepe, nytt utstyr, et system for omdømme (i tillegg til karmasystemet) og flere egenskap-baserte valg i samtalene.

Fallout: New Vegas kommer i salg til høsten.

Siste fra forsiden