Heltedåder i Spore-universet

Detaljer om nye Spore-spill

Wii og DS-eiere får lage sine egne Spore-helter til høsten.

Tidligere i år ble det kunngjort at Spore endelig var på vei til Wii, og samtidig kom offentliggjøringen av et relatert spill til DS. Titlene var henholdsvis Spore Hero og Spore Hero Arena, og nå har Maxis og Electronic Arts offentliggjort flere detaljer om de kommende spillene.

I Spore Hero til Wii skal du bruke en ny utgave av skapningskaperen til å sette sammen din egen helt for å redde verden fra onde krefter. I løpet av reisen kan du også samle over 250 forskjellige kroppsdeler som kan brukes til å modifisere helten din og gi ham nye krefter.

Spillet blir et actioneventyr med mer fokus på historiefortelling enn originalutgaven av Spore. Vi loves en vaker 3D-verden å utforske med kamp, humor og oppgaveløsning.

På DS kan du leke gladiatortrener i Spore Hero Arena, hvor du får lage din egen gladiatorhelt. Du må lede gladiatoren din gjennom galaksen for å gjøre oppdrag og kjempe på en rekke ulike planeter, og på hver planet er målet å overvinne den lokale mesteren.

Gjennomførte oppdrag og seier i kamp belønnes med både nye kroppsdeler og egenskaper til gladiatoren din. Du kan så teste om skaperverket ditt er tøft nok ved å kjempe mot opptil tre kamerater lokalt eller over nettet.

Spore Hero og Spore Hero Arena slippes til høsten.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden