Dette er alt det nye som er på vei til PUBG

Utvikleren jobber med et mindre brett og masse annet innhold.

PUBG

Utvikleren bak det populære Battle Royale-skytespillet Playerunknown's Battlegrounds har i det siste jobbet hardt med å fikse tekniske problemer i spillet, men det er langt fra det eneste som foregår i kulissene. Nå har utvikleren lagt ut et omfattende veikart for spillet, og der kommer det frem at mange store endringer er på vei.

Slik skal det nye øy-kartet til PUBG se ut.
PUBG

Den kanskje mest interessante nyheten er at utvikleren jobber med et tidligere uannonsert brett til spillet. Akkurat som Erangel vil det nye kartet la spillere kjempe på en øy, men på kun på 4 x 4 kilometer er området betraktelig mye mindre enn spillets originalbrett.

Mer realisme

Dermed skal det være duket for ganske hektiske og intense kamper. Det nye øykartet blir tilgjengelig på testserveren allerede neste måned, hvor du selv kan teste det ut. Det kommer også et annet nytt kart på 8 x 8 kilometer, avslørte utvikler PUBG Corp. Detaljer om dette foreligger ennå ikke, men det kan være snakk om snøkartet som har blitt hintet om tidligere.

Av andre nyheter jobbes det iherdig med nye spillmoduser, kjøretøy og våpen. Når det gjelder sistnevnte har utvikleren kun lagt ut et teaserbilde som indikerer at et av de nye våpnene blir et automatvåpen med et kaliber på 7,62 millimeter.

PUBG skal også bli enda mer realistisk ved hjelp av mer detaljert ballistisk fysikk, som blant annet omfatter måten kroppsdelene til spillfiguren og kjøretøyene i spillet rammes av kuler på. Dette skal først testes ut, og utvikleren oppfordrer til å gi tilbakemeldinger på disse nye systemene.

Ellers er flere tekniske forbedringer underveis. Blant annet skal animasjonene gjøres mer realistiske, for eksempel når man går inn og ut av kjøretøy, og i tillegg skal lyden i spillet bli mer detaljert. Det innebærer blant annet at lyden man lager når man beveger seg vil påvirkes av hvilket utstyr spilleren har meg seg.

Flere detaljer om veikartet finner du på spillets hjemmeside.

PUBG-konkurrenten med 1000 samtidige spillere skal snart vises frem »

Siste fra forsiden