Dette er hovedpersonene i Mass Effect: Andromeda

Ny teaser viser hovedfigurene i spillet – og når handlingen finner sted.

På Mass Effects offisielle YouTube-kanal har det nå dukket opp en ny teaser fra kommende Mass Effect: Andromeda som gir oss litt mer innblikk i hva vi har i vente.

Teaseren, som du kan se øverst artikkelen, er riktignok sparsom med opplysninger, men byr likevel på en liten bit av settingen som det neste spillet foregår i, samt hovedpersonene.

Bror og søster

Sentralt i den neste historien står det nemlig to personer, og som blant andre Eurogamer meldte i september har BioWare avslørt at disse er bror og søster. Søsteren er trolig den samme kvinnelige figuren som vi fikk et glimt av i den første traileren fra spillet som ble sluppet i juni.

Teaseren viser oss også fartøyet man disponerer i Mass Effect: Andromeda.
BioWare/YouTube

Det har også tidligere kommet frem at spillet vil by på faren til disse to, så Mass Effect: Andromeda ser med andre ord til å bli en aldri så liten familiehistorie, uten at det er helt klart hva slags rolle de ulike personene skal spille.

I teaseren står de to personene på Månen med utsikt til Jorden, og det indikeres at historien i spillet starter 600 år frem i tid. Dette angir trolig den tiden det tar hovedpersonene å reise til nabogalaksen Andromeda, hvor handlingen altså finner sted. Vi får også se et nytt glimt av det digre romskipet som blir basen din.

Ellers har det tidligere kommet frem at Mass Effect: Andromeda vil bli svært omfattende og by på mange planeter, nye raser og nye teknologier man kan boltre seg med. Spillet skal slippes til PlayStation 4, Xbox One og Windows i første kvartal neste år.

BioWare har også sluppet et klipp fra Mass Effect: Andromeda i heftig 4K-oppløsning »

Siste fra forsiden