Dette er landets kjappeste

Milan fra Bergen dominerte seg til seier i Gran Turismo 5-turneringen.

OSLO (Gamer.no): Det har vært en lang og hard kamp om finaleplassene i de fire spillturneringene i Gamer's Paradise-turneringen, og man skal slå ut mange for å ende opp i et av de to lukrative finalesetene i hvert spill. I bilspillet Gran Turismo 5 var det Milan( GTP_Milan) og Robert (Oppvaskkost) som til slutt skulle knive om 10 000 kroner på Jernbanetorget i Oslo.

Guttene tok plass i hver sin Petter Solberg Edition racingstol med rattet godt plantet i nevene. Robert hadde faktisk med seg et spesielt ratt hjemmefra, og det ble aldri levnet noen tvil om at disse guttene var klare for å kjøre så hardt de kunne. Det hele begynte tett, med jevn kniving mellom de to sjåførene.

Oppvaskkost til venstre, GTP_Milan til høyre.

Rundt halvveis ut i første løp maktet Milan likevel å karre seg til en solid ledelse, og da de passerte mållinjen var det med 13 sekunders forskjell. Den ville han aldri gi ifra seg, og han kjørte best tre ganger på rad og vant gjennom turneringens «beste av fem»-struktur. Samfunnsøkonomi-studenten fra Bergen var en fortjent vinner.

Ingen fantast

Bergenseren utviste overbevisende kontroll og gjorde ytterst få feil, og man skulle tro at dette er en mann som lever og ånder for bilspill. Det er likevel et godt stykke unna sannheten.

Vi har et stort arrangement i kjernen av Oslo gjennom hele helgen.

– Når jeg har tid så kjører jeg, men det er ikke så ofte. Jeg har ikke spilt mer enn to dager denne uken for å forberede meg, sier han til Gamer.no.

– Har du tidligere rfaring fra konkurranser i bilspill?

– Jeg deltok i en turnering som skulle kåre Skandinavias beste, og der kom jeg på femteplass. Det var i regi av Nissan.

– Hvilket forhold har du til bilspill generelt? Har du spilt mye?

– Bare Gran Turismo. Jeg begynte å spille i forberedelse til Nissan-arrangementet, for et og et halvt år siden.

Det kan altså se ut til at vi snakker om et vaskeekte naturtalent. Vi gratulerer Milan med seieren og premien, og Oppvaskkost med en solid andreplass. Senere i dag skal vi kåre vinneren i FIFA 11-turneringen vår, og i morgen vender vi igjen tilbake til PC-er i det vi skal finne ut hvem som er best i Crysis 2.

Vi har et stort arrangement med konkurranser, premier, utdeling av gratis drikke, spenstige konferansierer og turneringer på storskjerm på Jernbanetorget i Oslo helt til søndag kveld. Ta turen innom og bli med på showet!

Les også
Nye hemmeligheter til Age of Conan

Siste fra forsiden