Dette er noe av det nye du kan gjøre i Destiny 2

Bungies nye video tar oss med til European Dead Zone.

Destiny 2 -lanseringen er ikke langt unna, og i den forbindelse trapper Bungie opp markedsføringskampanjen for å pirre nysgjerrigheten til fansen. Etter å ha sluppet et knippe kortere trailere den siste tiden har utvikleren nå gitt oss et litt lengre klipp som viser oss mer av spillet.

Den nye videoen serverer fem og et halvt minutt fra European Dead Zone, et stort og åpent område som man patruljerer i spillet og som byr på massevis av oppdrag og aktiviteter. Videoen ser du øverst i artikkelen.

Activision

Mye nytt

En av nyhetene i Destiny 2, som vi påpekte i vår sniktitt, er den mer sømløse overgangen mellom de ulike aktivitetene og oppdragene, noe vi ser et eksempel på i den nye videoen. Vi får også se noen av de nye oppdragstypene, nytt utstyr og hvordan man kan finne objekter som gir deg mer informasjon om historien i spillet.

Bungie har allerede lovet en bedre integrert historie og mange varierte sideoppdrag i spillet, noe det ser ut til at dere leverer i Destiny 2. Mange har nok allerede gjort seg opp en mening om spillet, da en åpen beta ble sluppet til PlayStation 4 og Xbox One tidligere i sommer. PC-versjonen av betaen slippes den 29. august, altså om få dager.

Bungie kunngjorde nylig maskinvarekravene til spillet, og nylig kom det også en trailer fra PC-betaen som viser hvordan spillet ser ut i 4K-oppløsning og 60 bilder per sekund. Destiny 2 får en bildefrekvens på 30 bilder per sekund på konsoll, men på PC vil ikke spillet ha en øvre grense når det gjelder bildefrekvens, og kan altså kjøres i 4K.

Spillet lanseres til PlayStation 4 og Xbox One den 6. september, mens PC-versjonen kommer den 24. oktober.

Nylig slapp Bungie også en offisiell lanseringstrailer til Destiny 2 »

Siste fra forsiden