Dette er Respawns nye spill

Ekstremt ufokusert bilde første hint fra Infinity Ward-avhoppere.

Respawn Entertainment ble et faktum i fjor, etter at Jason West og Vince Zampella ga seg hos Modern Warfare-utvikler Infinity Ward på grunn av en uløselig konflikt med utgiver Activision.

Hva er dette, da?

Etter det har det meste av ressursene til den nye utvikleren blitt brukt i rettsapparatet, mot nettopp Activision. Man har rett og slett ikke hatt tid til å jobbe med sitt nye spill, som denne gangen er under EA-paraplyen.

Nå har imidlertid det første hintet endelig dukket opp. Respawns nettsted har nettopp åpnet, og her vises et ufokusert bilde – noe som trolig er første kikk på utviklerens debutspill. Det melder GameSpot.

Det er ikke veldig lett å se hva det er, men man kan i hvert fall skimte fjell, en urolig himmel og et par bygninger. Så spørs det om man velger å fokusere på tradisjonell krigføring denne gangen, eller gjøre noe helt annet.

Ian McCaig er for øvrig tilknyttet prosjektet, han vil jobbe som konseptkunstner på spillet. McCaig har både Harry Potter and the Goblet of Fire og Star Wars på sin CV.

Det gjenstår fortsatt å se hvordan det går i rettstvisten mellom Activision, EA og Respawn. Her kan så mye som 400 millioner dollar stå på spill for partene.

Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden