Deus Ex har blitt pusset opp, og du slipper å betale for det

Square Enix stiller seg bak gratismodifikasjonen Deus Ex Revision.

Skulle du ha planer om å spille PC-klassikeren Deus Ex igjen, kan det være greit å vite at du kan få en mer finpolert opplevelse om du vil. En ny modifikasjon kalt Deus Ex Revision ble nemlig nettopp sluppet på Steam, helt gratis. En smakebit kan du se i traileren ovenfor.

Deus Ex Revision er utviklet av et team kalt Caustic Creations, og gir det nå 15 år gamle spillet et audiovisuelt løft, med ny musikk og nye omgivelser. I tillegg er det noen ekstra endringer.

Et skjermbilde av modifikasjonen.

– Mens andre prosjekter fyller inn detaljene rundt kantene av spillet ved å flikke på spillmekanikker eller å oppgradere teksturer, har vi fokusert på innmaten til opplevelsen ved å få inn nytt brettdesign, pusse på det estetiske og detaljnivået i verdenen, forteller Caustic Creative-sjefen John French.

Deus Ex-utgiver Square Enix og Eidos-Montreal har valgt å gå god for modifikasjonen, tilsynelatende for å dra nytte av oppmerksomheten til å promotere kommende Deus Ex: Mankind Divided.

– Revision fra Caustic Creative er en fantastisk måte for gamle og nye fans å få oppleve det første Deus Ex-spillet på en helt ny måte før Deus Ex: Mankind Divided hever nivået nok en gang, lyder den gjennomsiktige presseuttalelsen fra utgiveren.

For øyeblikket støtter Deus Ex Revision kun Steam-utgaven av spillet.

En velkjent klassiker

Deus Ex er et cyberpunk-eventyr som blander sniking, førstepersonsskyting og rollespillelementer. Vi tar rollen som JC Dento, en anti-terrorist-agent, i en fremtidsvisjon der mennesker har begynt å eksperimentere med å forbedre kroppene sine med teknologi.

Spillet fikk særlig oppmerksomhet på grunn av de mange forskjellige og organiske valgene man kunne ta gjennom brettene, der alt fra sniking til vold og hacking er mulige måter for å løse problemer.

Du kan se den kommende oppfølgeren i aksjon.
Se 25 minutter av Deus Ex: Mankind Divided »

Siste fra forsiden