Diablo III blir konsollprosjekt

Blizzard ser ikke ut til å nøye seg med en PC-versjon.

Det er ikke lenge siden vi dro over til California og besøkte Blizzard. Da fikk vi også testet Diablo III, som fortsatt fremstår som svært imponerende.

Da var spillet eksklusivt til PC og Mac, men akkurat det ser ut til å forandre seg.

Diablo III.

GameSpot skriver nemlig at Blizzard har utlyst en stilling som søker en sjefsdesigner på konsoll, som skal jobbe med Diablo III. Søkeren bør allerede ha minst én såkalt AAA-tittel ute, og må ha en sterk sans for hva som gjør et konsollspill morsomt og innbydende.

Dette er ikke første gang spekulasjoner rundt en konsollversjon av Diablo III dukker opp, men dette er det mest konkrete sporet så langt. Nå er da også Blizzard selv mer snakkesalige enn tidligere.

– Vi utforsker et Diablo-relatert konsept til konsoller, og er for tiden ute etter å fylle noen stillinger i Diablo III-teamet. Som vi har sagt tidligere kan gameplayet passe på konsoller om det gjøres skikkelig, skriver Blizzard i en melding til sine egne fans.

Og det heter videre:

– Dette er imidlertid ikke noen annonsering av en konsolltittel. Vi utvikler Diablo III for PC og Mac først og fremst, og vi ønsker ikke at en mulig konsollversjon skal forsinke eller påvirke utgivelsen av spillet.

Akkurat når spillet kommer, ja det er det ingen som vet. Likevel har det blitt spekulert i at Diablo III vil dukke opp i løpet av 2011. I mellomtiden kan du jo kose deg med vår siste snikttt, signert Marius Jentoftsen.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden