Diablo III kommer til Xbox 360 også

Det er ikke bare PlayStation-eiere som får drepe djevler.

I februar ble det klart at Blizzards actionrollespill Diablo III skulle komme til PlayStation 3 og PlayStation 4. Nå har Blizzard annonsert at det også vil lanseres for Xbox 360, og at versjonen for Microsofts konsoll vil dukke opp samtidig med PlayStation 3-versjonen.

Blizzard forteller at konsollversjonen har blitt skreddersydd får håndkontroller, og skilter med et dynamisk kameraperspektiv, et nytt brukergrensesnitt og intuitive kontroller. Som på PC kan man kjempe mot Helvetes horder alene, eller ta med seg opp til tre andre hjelpere. På konsoll støttes imidlertid også lokal stueflerspiller.

– Det å spille Diablo III på den store skjermen sammen med noen venner gir spillet et helt nytt nivå med intensitet, og med alle forandringene vi har gjort på kontrollsystemet blir det ekstremt moro å spille på PS3 og Xbox 360, skryter Blizzard-sjef Mike Morhaime.

Konsollversjonen skal ifølge Blizzards egen blogg lanseres 3. september.

Grottekravling og gulljakt

Om du ikke har vært borti Diablo III før kan vi fortelle at det gir deg rollen som en av fem heroiske figurer, som må slakte seg gjennom horder av demoniske fiendestyrker. Du er hele tiden på jakt etter nytt utstyr og mer gull, som du finner på likene til falne fiender eller i kister rundt om i de delvis datagenererte miljøene.

Spillet dukket opprinnelig opp på Windows og OS X for cirka ett år siden, og ifølge utgiver Activision Blizzard ble det tidenes raskest-selgende PC-spill i løpet av 24 timer. Innen fjorårets utgang har det visstnok solgt over tolv millioner kopier på verdensbasis.

Du kan lese mer om spillet i vår opprinnelige anmeldelse av PC-utgaven.

Les også: Auksjonshuset i Diablo III skal endres
Les også: Full gullfeber i Diablo III etter kloningsfeil

Siste fra forsiden