DICE jobber med Mirror's Edge 2

Faith Connors er tilbake.

Etter flere år med rykter og spekulering er Mirror's Edge 2 endelig bekreftet av EA og DICE. Dette skjedde under EA sin pressekonferanse før E3 mandag kveld. Avsløringen kom som en avsluttende godbit under kveldens presentasjon.

Hovedpersonen Faith Connors ser ut som vi husker henne: atletisk kroppsbygging med kort svart hår og tilsynelatende asiatiske ansiktstrekk. I en pressemelding avslører DICE at det nye spillet er en omstart for serien, og at Faiths opprinnelseshistorie er det som skal fortelles. De som altså ønsket å se en fortsettelse av hendelsene i det første spillet må nok anse den muligheten som tapt. Forhåpentligvis blir det spennende nok å få stifte ny bekjentskap med Faith og hennes univers.

Er du redd for at ting skal være drastisk annerledes enn før kan du puste lettet ut. Basert på de få bildene vi har fra spillet er hurtighet og unnvikelse fortsatt dine beste våpen. Mirror's Edge 2 beholder også det lekre grafiske uttrykket fra det første spillet, og gjengir dette i den nye Frostbite 3-motoren.

En lanseringsdato var dessverre fraværende. Spillet vil lanseres «når det er ferdig». Pressemeldingen Gamer.no ble tilsendt av DICE avslørte at spillet utvikles til PC, Playstation 4 og Xbox One.

Les også: Mirror's Edge 2 kan bli avslørt på E3 Les også: Vi vil ikke bli en Battlefield-fabrikk

Mirror's Edge: Catalyst
PlayStation 4
Mirror's Edge: Catalyst
Xbox One
Mirror's Edge: Catalyst
Windows
Spill

Les også

Siste fra forsiden

Anmeldelse Tunic

Tunic er ute til PlayStation og Switch i dag – les vår anmeldelse av det herlige spillet

Tunic er et skikkelig kosespill som blander det beste fra todimensjonale Zelda-spill og litt Dark Souls.