Anmeldelse

Disney's Party

Mario Party spillene har vært en sikker hit blant store og små barn siden det første spillet ble lansert på N64. Partyspill har blitt et begrep på små og enkle multiplayerspill. Det har etter hvert blitt tre Mario Party-spill på N64 og snart 2 på GameCube, men ingen på GBA.

Side 1
Side 2

Fort slutt på "moroa"
På begynnelsen av spillet kan du velge hvor mange "dager" du vil spille. En dag vil da tilsi et brett på banen. Siden det kun finnes fire brett er fire maks antall dager og en er minimum. En dag består av 12 slag med terningen for hver spiller og ender egentlig før det hele kommer skikkelig i gang. Du kan regne med at en dag vil ta ca. 10 minutter, og etter at du har spilt i 4 "dager" har du oppdaget alle aspekter ved spillet. Bossen som kommer etter at du er ferdig med dagene dine er sannsynligvis den letteste og dårligste bossen i et spill noensinne, spesielt med tanke på at det ikke er mulig å dø.

Barn fortjener bedre Jeg er fullt klar over at dette er et spill beregnet på barn, men jeg føler faktisk at barn fortjener bedre enn dette. Blant språkene tilgjenglig i Disney's Party er ikke norsk, noe som er litt skuffende ettersom spillet så åpenbart er beregnet på barn. Ikke det at du går glipp av så veldig mye hvis du ikke leser, men norsk hadde helt klart vært en fordel.

Det finnes også et Disney's Party spill til GC, men skuffende nok finnes det ingen muligheter til å koble de to spillene sammen. Her kunne det helt klart ligget store muligheter som EA rett og slett valgte å overse.

Konklusjon
Disney's Party er den pinligste festen jeg noen gang har vært med på (det inkluderer familiefester). Spillet bærer tydelig preg av å ha blitt gitt ut mye tidligere enn det burde. Skal du kjøpe et GBA-spill til yngstemann så finnes det helt klart bedre alternativer enn Disney's Party. Spillet er utrolig enkelt, kort og faktisk ganske så kjedelig. Kjøp heller Mario, Sonic eller noen andre gamle travere, så får de heller bytte på å spille. Hvis noen prøver å invitere deg til denne festen bør du si at du har vondt i hodet.

Side 1
Side 2

Siste fra forsiden