Doom 3-overhalingen har fått lanseringsdato

I år blir oktober en betydelig mørkere måned.

For omlag tre uker siden skrev vi om det store oppussingsprosjektet Doom 3 stod ovenfor. PC-klassikeren fra 2004 skal etter planen få en real overhaling under navnet Doom 3 BFG Edition, og både bilde og lyd skal børstes på for å oppdatere spillet til dagens standard.

I går annonserte utgiveren Bethesda Softworks lanseringsdatoen for den kommende Doom-pakken, og skyteglade fans kan nå huke av 19. oktober på kalenderen. Det er heller ikke så farlig dersom du ikke sitter på en grisekraftig PC – pakken kommer også til Xbox 360 og PlayStation 3.

Doom 3 BFG Edition pusser opp det åtte år gamle spillet.

Doom 3 BFG Edition er proppet med innhold, og synes å fungere som en slas samleboks for den klassiske serien. I tillegg til oppussingen av Doom 3 får man nemlig med tilleggspakken Ressurection of Evil og det nye oppdraget kalt The Lost Mission. Sleng på de originale utgavene av Doom og Doom 2, og pakken kan kalles en nesten komplett samling av Doom-spill til dags dato.

Det kan også virke som om nyutgivelsen av Doom 3 har sammenheng med Doom 4, som har vært under utvikling i en god stund nå. Kanskje er den nye pakken en form for opplading til det som kommer?

Uansett hensikt virker Doom 3 BFG Edition å bli den ultimate pakken for nye og gamle Doom-fans.

Les også: Doom 3 overhales og feites opp Les også: Da monstrene kom kravlende ut av skjermen

Siste fra forsiden