Double Fine har sluppet rom-tycoon-spillet Spacebase DF-9

Indieyndlingen lar spillerne investere i spillet tidlig mot en alpha-utgave.

Etter å ha lekt seg med absurde eventyrspill, huleutforskning og tur-basert fantasy dreier nå indieyndligen Double Fine mot rommet og den mer detaljstyrte retningen av spill. Utviklerens neste prosjekt heter Spacebase DF-9, og skal la spilleren drive gruvedrift i asteroider, skape bærekraftige og levedyktige klima for romfarere, og forvalte ressurser på best mulig måte.

Spacebase DF-9.

I tillegg må spilleren sørge for at beboerne i koloniene har nok oksygen, og må passe på vakuumnivået. De små inbyggerne lever sine egne liv og blir venner og bekjente, noe som visstnok skal påvirke grunnkulturen og moralen i verdensromsamfunnet.

Ute nå

Faktisk er en tidlig alpha-utgave av Spacebase DF-9 er allerede ute via Steam Early Access, for de som ønsker å kaste penger etter spillutvikleren for å få et uferdig spill tidlig.

Spacebase DF-9.

Double Fine har allerede sanket inn midler fra bidragsvillige deler av indie-miljøet. På donasjonslisten står blant annet Humble Bundle-gjengen, Hemisphere Games (Osmos), Canabalt-skaper Adam Saltsman og organisasjonen Indie Fund.

Spacebase DF-9 var faktisk en del av Double Fines prototypepakke, der de slapp fem tidlige utgaver av spill via Humble Bundles nettsider i fjor høst. Det er dette konseptet utvikleren nå jobber med å få ut på markedet.

Les også: Prøvekjør Double Fines nye spillprototyper
Les også: Broken Age sprengte Kickstarter-budsjettet

Siste fra forsiden