Psychonauts 2

Double Fine lover at Psychonauts 2 kommer i år

Oppfølgeren til det klassiske spillet har blitt utsatt en rekke ganger.

Xbox Game Studios

Psychonauts 2skal lanseres i år. Det lovet utvikler Double Fine Productions denne uken etter gjentatte utsettelser for det etterlengtede spillet.

Løftet kommer fra Double Fines offisielle Twitter-konto, med en kort melding som ble lagt ut på mandag. Der forklarte studioet at Psychonauts 2 er spillbart og er på vei, men det kunne ikke si noe nytt om en endelig slippdato.

Oppfølgeren til kultspillet Psychonauts ble opprinnelig kunngjort tilbake i 2015. Etter en vellykket folkefinansieringskampanje har arbeidet imidlertid blitt preget av flere forsinkelser – først fra høsten 2018 til en gang i 2019, deretter til 2020 og nå altså til en gang i 2021.

Psychonauts 2. (Video: Double Fine Productions)

Selve spillet plukker opp historien om rabagasten Raz, en såkalt Psychonaut-agent som redder dagen ved å hacke seg inn i tankene til andre mennesker. Handlingen fortsetter der originalspillet slapp, men vi skal visst også få vite mer om bakgrunnshistorien til Raz.

Siden arbeidet begynte med Psychonauts 2 har Double Fine for øvrig blitt kjøpt opp av Microsoft. Overgangen ble offisielt gjennomført i 2019, men utvikleren har forsikret om at spillet fortsatt kommer til PlayStation 4. Det blir også å finne på PC, Mac, Linux, Xbox One, Xbox Series X/S og inkluderes i Xbox Game Pass.

Et nytt Age of Empires kommer også senere i år.
Se mer av det kommende strategispillet »

Siste fra forsiden