Two Worlds II til 360 og PS3

Drager og orker til alle

Det kommende rollespillet inntar nye formater.

Det åpne rollespillet Two Worlds ble lansert på PC og Xbox 360 i 2007, og utvikler Reality Pump annonserte kort tid etter at de jobbet med en tilleggspakke. Pakken ble utsatt, og så hørte vi ikke noe mer til den før Two Worlds II ble kunngjort. Ekspansjonen hadde blitt videreutviklet til en fullverdig oppfølger.

Alle fantasiverdener har vandøde

Spillet skulle opprinnelig slippes i løpet av vinteren 2009, men dets amerikanske utgiver, SouthPeak, indikerte for noen uker siden at det hadde blitt skjøvet tilbake til våren 2010.

Det er ikke klar om dette også gjelder den europeiske lanseringen, men nå har et det blitt kunngjort at spillet uansett dukker opp på et nytt format til våren. Spillets europeiske utgiver, TopWare Interactive, melder nemlig at Two Worlds II i likhet med forgjengeren skal lanseres på Xbox 360. Eurogamer har fått høre fra SouthPeak at en PlayStation 3-versjon også er under utvikling.

Two Worlds II tar oss igjen med til fantasiverdenen Antaloor. Helten fra det første spillet har tilbrakt en del tid bak murene, men blir reddet av tidligere fiender. Vel ute oppdager han at Antaloor har gjennomgått store forandringer i hans fravær, og er nå under styret til tyrannen Gandohar. Dermed må han legge ut på reise igjen for å bli stor, sterk og velutrustet nok for et oppgjør med despoten.

Siste fra forsiden