Feature

Dragon Age: Inquisition kommer i 2014

BioWares neste rollespill har blitt utsatt.

Et av spillene som ble presentert på Electronic Arts' E3-konferanse var rollespillet Dragon Age III. Vi har tidligere fått mange detaljer fra spillet, men i dag fikk vi den første traileren. Dessuten bekreftet EA at spillet ikke lenger er planlagt utgitt i år, men vil i stedet komme høsten 2014.

I tillegg til PC, PS3 og Xbox 360 kommer spillet selvsagt til Xbox One og PS4. Dette har Chris Priestly, fra utvikleren BioWare, bekreftet på Twitter.

Den stemningsfulle traileren viste store ødeleggelser og uhyggelige vesener som tilsynelatende strømmer ut fra en mystisk portal i himmelen. Det hele akkompagneres av stemmen til heksen Morrigan, fra det første Dragon Age-spillet. Traileren ser også ut til å vise Varric fra Dragon Age 2.

Under presentasjonen bekreftet EA at spillet vil finne sted i en enorm, åpen verden og at spillernes valg skal få store konsekvenser for verden rundt dem. Tidligere har vi blant annet hørt at spillerne skal få et eget slott i spillet.

Det at spillet nå har blitt utsatt til neste år er forøvrig litt interessant. Det betyr nemlig at det tredje Dragon Age-spillet havner i klammeri med den tredje utgivelsen i The Witcher-serien, som også skal komme i 2014.

Du finner den første traileren fra Dragon Age: Inquisition under artikkelen.

Det skal ikke være lett å bo i en rollespillverden.

Siste fra forsiden