Eternal Strands

Dragon Age-sjefens nye studio lanserer sitt første spill neste år

Yellow Brick Games slapp nettopp traileren til Eternal Strands.

Den tidligere Dragon Age-sjefen Mike Laidlaw meldte for et par år siden at han hadde startet et nytt spillstudio sammen med flere veteraner fra blant annet Blizzard, Ubisoft og EA Games.

Det nye selskapet, Quebec-baserte Yellow Brick Games, har nå annonsert sitt første spill. I tråd med Laidlaw’s tidligere prosjekter, ligger det an til å bli et storslått, episk fantasy-eventyr.

Mike Laidlaw har tidligere jobbet med store spill fra spillutviklere som Bioware og Ubisoft, men Yellow Brick Games har valgt å publisere dette prosjektet på egen hånd.

LES OGSÅ: Ubisoft kansellerte Mike Laidlaws spill om kong Arthur »

Det nye spillet heter Eternal Strands, og er ventet allerede neste år. Du kan se annonseringstraileren øverst i artikkelen.

I Eternal Strands følger vi heltinnen Brynn, fra en minskende gruppe magikere kalt Weavers, mens hun kjemper for å gjenerobre hennes tapte hjemland, the Enclave.

Vi kjenner foreløpig ikke så mye mer om spillet, men det har blitt beskrevet som en blanding av Shadow of the Colossus og Monster Hunter, med hint av fysikklek à la The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Eternal Strands er ventet å komme på PlayStation- og Xbox-konsoller, samt Steam.

LES OGSÅ: Bioware har sluppet en liten kikk på Dragon Age: Dreadwolf »

Siste fra forsiden