Dragon Age til konsoller

Rollespill i stua

Bioware letter litt på sløret rundt sin neste stortittel.

Sist helg fikk vi se de første glimtene fra Dragon Age: Origins på PC. Nå bekrefter utvikler Bioware at deres nye merkenavn også blir å finne på konsoller i fremtiden.

Et ferskt bilde Bioware sikkert er stolt av.

Ifølge Eurogamer kunne Biowares Greg Zeschuk fortelle at de har planer om å gjøre Dragon Age til en serie, både på PC og konsoller.

Det er ikke brakt på det rene om det er Origins som vil portes til konsoller, eller om det blir laget egne versjoner med konsoller for øyet.

Det er heller ikke kjent hvilke konsoller det er snakk om, men det er nærliggende å tro at i hvert fall Playstation 3 og Xbox 360 er aktuelle.

Dragon Age: Origins er et rollespill som fortsetter i samme ånd som velkjente Baldur's Gate. Spillet kommer til PC tidlig i 2009.

– Dette spillet er et mørkt fantasyspill som ikke holder noe tilbake. Fansen vår kan vente seg den mest intense spillopplevelsen vi noen gang har skapt, og vi håper å overraske dem med hvor mørk og brutal den blir, sier Bioware-sjef Ray Muzyka i en pressemelding.

Spillet vil komme med kamper i store slag, det du må bruke din gruppes ulike spesialegenskaper for å overleve. Magi vil også stå sentral, og dette elementet skal både være effektivt og visuelt slående.

Historien bøyer seg etter hvordan spilleren oppfører seg, og du velger selv hvilken retning du vil ta og hvordan du bruker dine krefter. Spilleren må også velge sitt opphav (Origin), og dette valget vil få store konsekvenser for hvordan Dragon Age oppleves.

Siste fra forsiden