Dragon Age-tjeneste lar deg forandre fortiden din

Dragon Age Keep løser problemer med å importere lagringsfiler mellom spill.

På sin blogg forteller BioWare at de kommer til å la spillere tilpasse Dragon Age-forhistorien slik de ønsker. I et tjeneste som kalles Dragon Age Keep vil du kunne bestemme selv hva som egentlig skjedde i Dragon Age: Origins og Dragon Age II, og på den måten la valgene forme spillverdenen i kommende Dragon Age: Inquisition.

– Hvordan utviklet du din Warden og Hawke? Hvem var dine kumpaner? Hvem valgte du å flørte med? Hvem karret til seg makten, og hvem tapte bittert? Hvilket ettermæle har du, lokker blogginnlegget.

Dragon Age-krønike

The Keep frontes som en skybasert tjeneste for Dragon Age-lagringsfilene dine, født ut av behovet for å kunne la brukerne flytte sine historiske valg fra forgjengerne over på det nye spillet. Det virker som om det hele skjer manuelt i menyer, men vi må nok vente litt på detaljene.

I tillegg vil fortet være et leksikon av Dragon Age-historie, og vil la nykommere til serien fordype seg i verdenens lange fortid.

Dragon Age: Inquisition.

Siden Dragon Age: Inquisition bruker en ny spillmotor, og siden det kommer på en ny konsollgenerasjon, stikker det kjepper i hjulene for å importere lagringsfilene sine slik man har gjort i tidligere BioWare-spill.

På nåværende tidspunkt vil ikke BioWare fortelle noe om hvordan de vil importere lagringsfiler, eller om dette vil bli mulig. De lover å komme med mer info om dette i de kommende månedene.

Man kan melde seg på en betatest for konseptet allerede nå som rulles ut i begynnelsen av 2014. Den ferdige utgaven kommer et par måneder før Dragon Age: Inquisition, som ventes andre halvdel av 2014.

Les også: Kaotiske tilstander i Dragon Age: Inquisition Les også: Derfor dropper BioWares neste Dragon Age-spill tretallet i tittelen

Siste fra forsiden