Dragon Ball Z: Budokai 2 til GameCube

Mens det tredje spillet i serien er på vei til PS2, kan GameCube-eiere se frem til å få spille en forbedret utgave av toeren.

Atari har nettopp kunngjort at Dragon Ball Z: Budokai 2 er på vei til GameCube. Spillet ble opprinnelig lansert til PS2 i november i fjor, og har blitt en suksess. Dragon Ball Z: Budokai 2 er et kampspill basert på den populære, japanske anime-serien Dragon Ball.

I forhold til det første Dragon Ball Z: Budokai-spillet kommer toeren med en rekke nye karakterer, åtte destruktive områder, fem moduser og en helt ny enspilleropplevelse ved navn "Dragon Mode". I den nye modusen er du en del av et større datastyrt lag, og oppdraget går ut på å fange syv "Dragon Balls". Spilleren vil også ha muligheten til å fusjonere motstanderen, ved å smelte sammen to fiender til en.

GameCube-versjonen kommer med ekstra kostymer, opplåsbare brett, to ekstra vanskelighetsgrader og en rekke nye egenskaper. Spillet kommer også med en haug flerspillermuligheter, som "versus", "tournament" og "training". GameCube-versjonen av Dragon Ball Z: Budokai 2 kommer på det europeiske markedet i mars.

Siste fra forsiden