Dropper flerspiller i Metro: Last Light

– Har aldri vært i fokus uansett, hevder utvikleren.

Det blir ingen konkurransebasert flerspillerdel i skytespillet Metro: Last Light slik utvikleren 4A Games opprinnelig hadde planlagt. Begrunnelsen ble tatt etter å ha snakket med fansen under årets E3-messe, der spillerne var tydelige på at det var enspillerdelen de så mest frem til. Dette melder GameSpot.

– Vi dedikerte aldri betydelige ressurser til flerspillerdelen etter prototyputviklingen; delen gikk aldri inn i produksjonsmodus. Ved å ta denne avgjørelsen tror vi at kampanjemodusen vil bli enda bedre, fortelles det i en uttalelse på spillets nettside.

Videre fortelles det at utvikleren tror det var en tabbe å annonsere flerspillerdelen da de gjorde.

Dette betyr dog ikke at flerspillerdelen er avlivet helt; utvikleren er åpen om at de kan ta opp idéen igjen etter de er ferdige med Metro: Last Light. De forteller også at flerspillerdelen var deres ide, og at utgiver THQ har støttet teamet – både når det gjaldt beslutningen om å utvikle flerspillerdelen, og når de kom til avgjørelsen om å legge den på is.

Avgjørelsen skal på ingen måte påvirke utgivelsen av spillet, og 4A Games jobber fremdeles med begynnelsen av 2013 som mål. Spillet har allerede blitt utsatt én gang, etter at planen var å slippe det i 2012.

Les også: Sniktitt: Metro: Last Light Les også: Stor utsettelse for Metro: Last Light

Siste fra forsiden