Du må ha Infinite Warfare-disken i konsollen for å spille Modern Warfare Remastered

Kjøper du nye Call of Duty digitalt slipper du derimot bryet.

Activision

Activision har allerede varslet at ikke har planer om å selge Modern Warfare Remastered for seg selv. Den oppussede versjonen av seriehøydepunktet Call of Duty 4: Modern Warfare selges faktisk kun som en del av spesialutgaven til årets innslag i skytespillserien: Call of Duty: Infinite Warfare, noe som har fått flere til å rynke på nesen.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered.
Activision

Nå smøres det antageligvis på et nytt lag med misnøye over hele situasjonen. I en oppføring på Call of Dutys nettsider har det dukket opp en ny begrensning.

– Modern Warfare Remastered er et helt spill som må lastes ned (spilldisken må være i maskinen for å kunne spille Modern Warfare Remastered), står det i liten skrift på nettsiden.

Charlie Intel – nettstedet som snuste opp informasjonen – sier at informasjonen er ny.

Ønske om å unngå videresalg?

Antageligvis er dette Activisions løsning på et potensielt problem for dem: Dersom man kunne spille Modern Warfare Remastered i seg selv, kunne kundene i teorien ha solgt Call of Duty: Infinite Warfare videre og kun beholdt det spillet de egentlig ville ha. Siden spillet tydeligvis er låst til den fysiske kopien, hindrer man dermed dette.

Call of Duty: Infinite Warfare.
Activision

For de spillerne som velger å kjøpe spillet på PlayStation Store, Steam eller Xbox Store, er det selvfølgelig ingen slike krav på plass. Siden man ikke kan selge spillet videre, er det heller ikke et problem.

Call of Duty: Infinite Warfare slippes 4. november, til Xbox One, PlayStation 4 og Windows. I årets utgave foregår bruduljene i verdensrommet, langt inn i fremtiden, der fraksjoner er i konflikt om ressurser etter at Jorden har blitt tappet for alt.

Som alltid kan du forvente en enspillerkampanje, en flerspiller og en zombiemodus.

Les flere detaljer om Call of Duty: Infinite Warfare »

Siste fra forsiden