Podkast

Rad Crew - Sesong 8, episode 16

Du får dobbel dose Rad Crew denne uken

Gjengen har både en ny episode og en live-innspilling å by på.

Gjengen har kost seg i helga.
Rad Crew, montasje Gamer.no

Rad Crew er tilbake med en mammut-episode – faktisk to episoder i én! Siste del av episoden inneholder nemlig liveshowet fra helgens Spillexpo-event.

Storm med nyheter fra Blizzcon

Det ble litt tid til kos for Rad Crews utsendte.

Men før det får vi besøk av Adrian Simen Holm som har vært på Blizzcon og gir oss alle de hotteste scoopene fra messa. Det nye skytespillet Overwatch virker som det ble veldig godt mottatt der, og endelig fikk vi se litt mer av Protoss-utvidelsen til StarCraft II, kalt StarCraft II: Legacy of the Void. I tillegg snakker Jostein om SpillExpo som han deltok på sammen med andre i Rad Crew.

Halo: The Master Chief Collection faller godt i smak hos Rad Crew.
Microsoft Studios

Ukens Topp 5-liste handler om spinoffs; spill som skifta sjanger og gjorde noe helt annet. Husker du Pokémon Snap, for eksempel?

Jostein og Stian har spilt store deler av Halo: The Master Chief Collection. Hør episoden for å finne ut hva de syns om det – men hvis du har hørt Rad Crew før er det kanskje ingen overraskelse at gjengen liker Halo-spillene.

I studio denne uken finner du Are Ness Fløgstad, Stian Askeland, Adrian Simen Holm og Jostein Hakestad. På scenen under SpillExpo var Kristoffer Jetmundsen, Ketil Espenæs, Ida Joynt, Aleksander Hakestad og Jostein Hakestad.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Ukens meny:

  • (04:00) Spillverdenens merkeligste spin-offs
  • (21:00) Nyheter
  • (31:30) Hva skjedde på Blizzcon 2014, med Adrian Holm
  • (56:00) Gjengen snakker om sin helg på SpillExpo/
  • (1:12:00) Halo Master Chief Collection
  • (1:40:20) Lytterne svarer: Hva er viktigst i en spillanmeldelse?
  • (1:56:00) Rad Crew Live fra Spillexpo

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Les også
Anmeldelse: StarCraft II: Legacy of the Void

Rad Crew, 6. november
Rad Crew, 30. oktober

Rad Crew, 23. oktober

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden