Du hadde muligheten til å skaffe deg System Shock 2 gratis

GOG gir bort det hyllede spillet, men du må være kjapp.

Irrational Games

For å få fart på sommersalget sitt har GOG.com bestemt seg for å slenge ut System Shock 2 gratis på nettbutikken. Vil du sikre deg spillgodbiten må du likevel være kjapp. I skrivende stund er det 27 timer igjen til tilbudet utløper.

System Shock 2.
Irrational Games

Alt du må gjøre for å få spillet er å laste ned GOG Galaxy - klientprogrammet for nettbutikken – og «kjøpe» spillet derifra. Etter du har gjort det, kan du slette programmet, eller bruke det videre om du vil.

System Shock 2 blir ofte trukket frem som et av de viktigste og beste PC-spillene. Da spillet ble lansert i 1999 solgte ikke spillet særlig godt, men et har fått rykte på seg for å ha inspirert mye av det vi kjenner igjen fra mer komplekse førstepersonsskytespill nå om dagen.

Oppfølger på vei

For øyeblikket jobber et nytt studio, OtherSide Entertainment, med en oppfølger i serien kalt System Shock 3. De har fått med seg designveteran og tidligere System Shock- og Deus Ex-utvikler Warren Spector på laget, og består av flere tidligere ansatte ved Looking Glass Studios.

Stort mer av fakta om spillet er det ikke å oppdrive ennå. Ingen plattform eller lanseringsdato er annonsert.

Nylig ble det annonsert at en en helt nyoppusset versjon av det første System Shock-spillet kan bli en greie. Spillet skal utvikles av Night Dive Studios, men utviklerne er avhengige av å sanke inn penger i en Kickstarter-kampanje som de åpner mot slutten av juni.

System Shock 2 er en av tidenes største PC-klassikere.
Les vårt tilbakeblikk på spillet her »

Siste fra forsiden