System Shock 3 er annonsert
(Bilde: OtherSide Entertainment)

System Shock 3 er annonsert

Skal utvikles av OtherSide Entertainment.

Sist uke puslet utvikler OtherSide Entertainment sammen en nedtellingsside for et uannonsert prosjekt. Selv om enkelte nettrålere kjapt greide å lure systemet og finne ut hva som var på ferde, ble nedtellingen først ferdig nå i helgen. Derfor er det ingen stor overraskelse at det var System Shock 3 som skjulte seg bak klokken

Nå viser siden konseptkunst av det som etter alt å dømme er SHODAN – den ikoniske fiendtlige datamaskinen fra de to første spillene. 

Stort mer av fakta om spillet er det ikke å oppdrive ennå. Ingen plattform eller lanseringsdato er annonsert, men om du deltar i mailing-lista kan du få dyttet inn hvilke plattformer man best liker å spille på. Interessant nok spør også skjemaet om man er spent på VR-spilling. 

Arven fra Looking Glass

Det er en stund siden System Shock 2 nå.
Det er en stund siden System Shock 2 nå. Bilde: Night Dive Studios

Linken til System Shock-serien og OtherSide Entertinament kan kanskje virke litt vag ved første øyekast, men mannen det forholdsvis ukjente studioet – Paul Neurath – var faktisk også en av grunnleggerne bak Looking Glass Studios. For tiden jobber utvikleren med den åndelige oppfølgeren til Ultima Underworld. 

De to første System Shock-spillene er futuristiske førstepersonsgrøsser som på mange måter la lista for moderne skyte- og snikespill som BioShock, Deus Ex og Dishonored. BioShock var faktisk tenkt åndelig oppfølger til System Shock-spillene.

De fleste er nok kjent med det andre spillet i serien.
System Shock 2 kan du spille i oppusset utgave om du vil »

System Shock 3

Kommentarer (18)

Forsiden akkurat nå

Til toppen