Du kan forme det neste Fable-spillet

Utvikler Lionhead Studios lar publikum påvirke sine kommende spill.

Vi har nok alle meninger om hvordan spill kan forbedres, enten det er et pinlig møkkaspill eller den store favoritten. Dette er tilbakemeldinger utviklerne har stor interesse av, men det er ikke alltid like lett å få den gjennom. Noen selskaper gjør en god jobb med diskusjonsfora, møter med spillerne og iverksetter ymse tiltak, men dialogen mellom produsent og forbruker kan alltid bli bedre.

Mye å ta tak i her.

Microsoft har prøvd uortodokse stunt for å bedre dette tidligere, for eksempel ved å la oss leke bøddel for Carmine-figuren i Gears of War 3. Nå er de tilbake med nye krumspring.

Ifølge spillnettstedet Eurogamer skal vi spillere få påvirke hvordan de neste spillene i Fable-serien blir. Dette skjer gjennom en spørreundersøkelse som er åpen i skrivende stund.

Fable-spillene har fått jevnt over gode karakterer, men kritikken har vært svært variert. Vår anmelder Øystein Furevik satte stor pris på Fable III, men mente det var direkte uferdig. Kanskje kan et slikt skjema bevise hva spillerne egentlig vil at utviklerne prioriterer.

Skjemaet er utformet slik at du rangerer 13 punkter etter hvor godt de stemmer, og områdene de ønsker tilbakemeldinger alt fra hvor viktig en lokal samarbeidsmodus er til hvor godt du liker hunden i serien.

Det er ikke kjent hvilke planer Lionhead Studios har for Fable-serien fremover. Det siste spillet i den opprinnelige trilogien ble utgitt 29 oktober i fjor.

Lurer du på hvilke spill som er på vei? Ta en titt i Spillkalenderen!

Siste fra forsiden