Konkurranse

Julekalender 2018 - luke 18

Du kan vinne en svær spesialutgave av et velkjent spill i dag

Vi har åpnet luke 18.

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for enhver smak.

Barbar-bauta fra Funcom

Bak dagens luke skjuler muskelbunten Conan seg – nærmere bestemt en begrenset samleutgave av Conan Exiles til PlayStation 4. Premien er levert av Funcom.

I tillegg til spillet får du en 15 cm stor Conan-figur, et tegneseriehefte laget sammen med Dark Horse Comics, tre lydspor-CD-er med musikken fra både Conan Exiles, Age of Conan: Hyborian Adventures og Age of Conan: Rise of the Godslayer. Du får også en kunstbok, et stort kart over Conan Exiles-verdenen og en kode som låser opp seks ekstra digitale tegneseriehefter.

I tillegg er det koder for å låse opp en bok som forklarer reglene til et pen-and-paper-rollespill som er laget av Modiphius, samt en kode som låser op en e-bok av Comping of Conan.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Spillrulett
631 har spilt i dag

Hvor mange spill klarer du?

Siste fra forsiden