Du kunne plukke opp Saints Row 2 gratis

Nå er det for sent.

Deep Silver

GOG.com gir akkurat nå bort Saints Row 2 gratis. Alt man må gjøre er å besøke nettsiden, logge inn på GOG-kontoen sin, og trykke på knappen. Man må dog være kjapp. Tilbudet forsvinner klokka 12:00 lørdag 22. april.

Saints Row 2 føyer seg dermed inn i rekken av spill som GOG.com gir bort for å promotere et salg eller en tjeneste. I dette tilfellet er det Deep Silver som har noen gode tilbud på katalogen sin, mens tidligere kandidater har vært spill som Neverwinter NIghts Diamond, System Shock 2 og Dungeon Keeper.

Saints Row 2
Deep Silver

Saints Row 2 er et spill som i sin tid ble sett på som en konkurrent til Grand Theft Auto-serien. Konseptet med å være villbasse i en storby ble dradd litt lenger enn hos inspirasjonskilden. Spillet ble sluppet til Xbox 360, PlayStation 3 og Windows i 2008. Vår anmelder synes spillet fungerte ypperlig den gang, og trillet en åtter på tierterningen.

– Saints Row 2 er et herlig actionspill fullstappet av sort humor og brutal moro. Dette er hva GTA IV hadde vært uten Hollywood-pretensjoner, og hvis du liker å skape fullstendig kaos i virtuelle omgivelser, bør du umiddelbart bestille, skrev han om spillet.

Nylig ble en annen klassiker gjort gratis – for godt.
Nå er StarCraft og utvidelsen Brood War helt gratis »

Siste fra forsiden