Nå kan du få klassiske Dungeon Keeper gratis

Glem versjonen med mikrotransaksjoner.

Dungeon Keeper.
Electronic Arts

Electronic Arts hisset nylig på seg folk som liker gode spill ved å lansere et nytt Dungeon Keeper-spill proppfullt av mikrotransaksjoner og lange ventetider. Selv Peter Molyneux, mannen som ledet utviklingen av originalspillet, reagerte – og beskrev EAs nye spill som «latterlig».

Fra «free to play» til rett og slett bare «free»

Derfor er det godt nytt at EA og nettbutikken GOG gir bort originale Dungeon Keeper for å feire Valentinsdagen. Siden originale Dungeon Keeper ikke har mikrotransaksjoner betyr det at gratis virkelig er gratis, og at du kan spille så mye du vil uten ventetider. Det er forresten Gold-versjonen som gis bort, så du får en ekspansjon med «på kjøpet».

Mobilspillindustrien har for alvor tatt til seg Dungeon Keepers gamle slagord, «evil is good». (bilde: EA).

GOGs spill er DRM-frie, så når du først har lastet ned spillet er det ditt til odel og eie – for alltid.

I Dungeon Keeper får du rollen som en ond herre som er sjef i et grottekompleks av den typen vi liker å buse gjennom i rollespill som Diablo-serien. Du må grave ut huler og rom, lete etter skatter, tiltrekke deg ulike typer monstre og slakte alle heltene som kommer på besøk for å stjele gullet ditt.

Dungeon Keeper er et av flere vanedannende bygge/strategispill utviklet av nå nedlagte Bullfrog på nittitallet. Andre favoritter inkluderer gudespillene i Populous-serien, sykehusbyggeren Theme Hospital og, selvsagt, fornøyelsesparksimulatoren Theme Park.

Siste fra forsiden