– Du velger side for godt

I The Secret World er ditt første og viktigste valg permanent.

Funcom har lagt mye flid i fraksjonene i det kommende massive onlinerollespillet The Secret World. Sist uke meldte vi at man kan melde seg på betaen. Selv om den ikke er i sikte på noe vis enda, kan man allerede velge tilhørighet til en av spillets tre hemmelige ordener via en personlighetstest på spillets hjemmeside.

Når du først velger om du vil støtte Templars, Dragon eller Illuminati, har du tatt en permanent beslutning. Det har spillprodusent Ragnar Tørnquist fortalt Ausgamers.

Blaffablaffablaffa.

– Fraksjonene er selvsagt en diger del av spillet, og vi ønsker at spillerne blir så tilknyttet dem som mulig – selv før de spiller spillet. Valget i begynnelsen av spillet er endelig. Når du velger mellom Templar, Illuminati og Dragon så gjør du det for godt, fortalte Tørnquist det australske spillmediet.

Stridighetene mellom de tre organisasjonene gjennomsyrer hele spillet, enten det er snakk om kamper mellom spillere eller den overhengende historien. Fraksjoner i massive onlinespill av denne sorten er slettes ikke noe nytt, men slik Funcom skisserer det ser det ut til at de tar tilhørigheten enda et steg lenger enn konkurrentene.

Det vites ikke om dette valget er permanent for hele spillkontoen din, eller om det er kun er den ene figuren som låses til en fraksjon. Det får vi nok svar på når spillet utgis i løpet av april neste år, til PC.

Les også: Vårt intervju med den norske The Secret World-produsenten
Les også: Vår seneste sniktitt på storspillet

Siste fra forsiden