– DuckTales Remastered er laget for nostalgikerne

Podkast: Vi gir deg halvannen time rykende fersk spillprat.

Tirsdag ble klassikeren DuckTales gitt relansert i en oppusset versjon for Windows, Wii U og PlayStation 3. Til ære for denne nyutgivelsen starter ukens Rad Crew-episode med en toppliste over spillfigurer med mest penger. Du kan kanskje selv gjette én av de som er på denne lista?

11 år siden Capcom og Disney samarbeidet sist

DuckTales Remastered blir et viktig tema denne uken, der både Jostein Hakestad og Are Ness Fløgstad har mye å fortelle etter å ha spilt gjennom det herlige samarbeidsprosjektet til Disney og Capcom. Plattformspillet har fått helt ny grafikk, lyd, musikk og en hel del andre endringer. Selve spillopplevelsen er likevel ganske likt som i 1989, men det er kanskje like greit.

Se opptak av Josteins to timers livestream med DuckTales: Remastered.
LEGO City Undercover.

Ketil Espenæs har for øvrig spilt LEGO City Undercover, og mener det er en slags LEGO-versjon av Dirty Harry, men med lavere aldersgrense. En annen bonus er at lastetidene gir deg masse tid til å reflektere over livet.

Underveis diskuteres også siste spillnytt, som for eksempel den enorme Dota 2-turneringen The International, der svenske Alliance stakk av med seieren og 8,5 millioner kroner. Gutta er også innom den overraskende meldingen om at lanseringen av Xbox One utsettes til 2014 i Norge, samt det enorme Eve Online-slaget i juli som sørget for at tusenvis av skip gikk tapt.

Jostein kan for øvrig melde at han har falt svært dypt ned i Saltybet-hullet og veddet i over 300 CPU-mot-CPU-kamper den siste uken. Trenger han profesjonell hjelp?

Her er ukens meny:

  • Topp 5 rikinger i spill (00:03-00:18)
  • Nyheter fra spillbransjen (00:19-00:43)
  • Jostein er hekta på Saltybet.com (00:44-1:00)
  • LEGO City Undercover (1:00-1:07)
  • Xbox One utsatt i Norge (1:07-1:15)
  • Duck Tales: Remastered (1:16-1:32)
  • Kommentarer til forrige episode (1:32-1:44)

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til.

Det er produsert 135 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Rad Crew: Episode 134
Rad Crew: Episode 133
Rad Crew: Episode 132

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden