Duket for Carmageddon-gjensyn?

Blodig racingserie kan få nytt spill.

Husker du Carmageddon? Bilspillet skapte furore i media da det ble lansert, fordi det lot deg meie ned horder av fotgjengere samtidig som du forsøkte å ta knekken på dine motstandere i ultravoldelige billøp.

Serien debuterte på nittitallet, og fikk sitt til nå siste spill da Carmageddon: Total Destruction Racing 2000 ble lansert i nettopp år 2000. Serien skal ha blitt forsøkt gjenopplivet flereganger, uten resultat.

Zombie-kyr får unngjelde i det første Carmageddon.

Nå kan det imidlertid se ut til at ting er i ferd med å endre seg. Nettstedet Carmageddon.com har nemlig fått en nedtelling, som i skrivende stund har akkurat ni dager igjen før den når null. Det betyr at den når null 1. juni kl. 11.

Hva som skjer da vet vi selvsagt ikke, men slike nedtellinger har en tendens til å resultere i kunngjøringer av nye spill. Det kan for eksempel tenkes at vi har med en nedlastbar nyversjon av originalspillet å gjøre.

Oppdatering: Square Enix bekrefter at de har solgt Carmageddon-rettighetene til et uavhengig selskap. Vi finner utvilsomt ut hvem som har rettighetene når nedtellingen når null.

Siste fra forsiden