Dunkle landskap i STALKER 2-gjengens nye spill

Vostok Games har sluppet de første Survarium-skjermbildene.

PC-spillere verden over felte nok en tåre eller to da det tidligere i år ble kjent at STALKER 2 hadde blitt lagt på is. Prosjektet hadde i følge ryktene blitt avlivet allerede i desember 2011 på grunn av manglende fremgang, men den endelige kanseleringsmeldingen kom ikke før i april. Utviklerteamet ville likevel ikke gi opp utviklerdrømmen, og grunnla studioet Vostok Games for å arbeide med et nytt prosjekt med sterke knytninger til STALKER, kalt Survarium.

Et av de nye skjermbildene. Resten kan du se her.

Nå har de første tidlige skjermbildene fra Survarium dukket opp, og viser at vi i stor grad kan vente oss mer av de dunkle, høstaktige post-apokalyptiske landskapene vi kjenner fra STALKER-serien. Vostok Games er raske med å påpeke at bildene er tatt fra en tidlig utgave av spillet, og at de ikke nødvendigvis representerer det ferdige produktet.

Survarium er et gratis massivt onlineskytespill med rollespillelementer satt til en nært forestående fremtid. Verden har som vanlig gått av hektene, og verdens befolkning jobber enten med eller mot hverandre for å være de som overlever utfordringene den nye livet byr på.

Etter planen skal Survarium bli mulig å laste ned mot slutten av 2013. Slik regla er med gratisspill vil det bli mulig å bruke penger på alskens duppedingser og snarveier i spillet, men Vostok Games hevder at ingenting av hovedopplevelsen låses vekk dersom du ikke har kreditt på kortet.

Resten av skjermbildene kan du se her.

Les også: Fikk ikke STALKER 2-rettigheter Les også: – S.T.A.L.K.E.R-studioet er lagt ned

Siste fra forsiden