– DVD-formatet er for trangt for Metal Gear-samling

Metal Gear Solid: Legacy Collection blir kun å finne på PlayStation 3.

Nyannonserte Metal Gear Solid: Legacy Collection blir ikke å finne på Xbox 360. Grunnen skal være at den snart åtte år gamle konsollen benytter seg av DVD-formatet, noe som ikke er tilstrekkelig med boltreplass for massive Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots. Dette melder Kotaku.

– Jeg ønsker å gi ut samlingen til Xbox 360, men vi kommer ikke til å gjøre det, forteller serieskaper Hideo Kojima i en episode av sitt nettradioshow.

For å stappe Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots inn på Xbox 360-formatet ville det ha gått med sju DVD-er fortelles det på showet. Siden PlayStation 3 benytter seg av det betydelig mer romslige Blu-Ray-formatet, og siden spillet allerede har vært å finne på konsollen, er det ingen problemer på den fronten.

– Når den neste Xbox-konsollen er ute kan vi kanskje slippe det. Dersom vi slapp en utgave på Xbox 360 nå, uten å ha med Metal Gear Solid 4, ville det ikke ha vært Legacy-samlingen, sier Kojima.

Metal Gear Alt

Dette spillet er for stort for Xbox 360.
Konami

Metal Gear Solid: Legacy Collection ble avduket for et par uker siden, og slippes i tandem med seriens 25 års-jubileum. I den masssive pakken har Konami og Kojima stappet inn nesten alt som kan krype og gå av utgivelser i Metal Gear-universet. Spillet kommer til Nord-Amerika i juni, men det er enda ikke kjent om denne kanten av verdenen får det.

Samlingen kommer ikke lenge etter Metal Gear Solid: HD Collection, et utvalgt sett med spill fa serien som har fått en grafisk finpuss. Denne er dog å finne både på Xbox 360, PlayStation 3 og PS Vita.

Les også: Anmeldelse av Metal gear Rising: Revengance Les også: Alt om Metal Gear Solid V

Siste fra forsiden