Dying Light har blitt spilt av 3,2 millioner

Gjett hvor mange zombier som har blitt slaktet.

Warner Bros.

Bare 45 dager etter slipp melder Techland om at zombiespillet Dying Light har blitt spilt av 3,2 millioner spillere. Sett i lys av at det bare foreligger salgstall for utviklerens mest suksessrike spill, Dead Island fra 2011, er det litt vanskelig å sammenligne direkte, men det spillet har i hvert fall solgt 5 millioner eksemplar til nå.

– Med dette tidsrommet tatt i betraktning kan vi kalle Dying Light det mest populære spillet i utviklerens historie, sier pressemeldingen, ifølge VideoGamer.com.

Litt data om Dying Light. (Bilde: Techland)

I samme slengen har Techland lempet ut litt annen morsom fakta om spillet så langt. Som du kan se i infografen til høyre har utvikleren sporet mye data. For eksempel har over 378 millioner zombier blitt sablet ned nå, og spillerne har rettet nok folk i spillet til å befolke Irland.

På tross av de imponerende spillertallene var ikke Dying Light en kritikerfavoritt da det kom. Lunkne anmeldelser har tydeligvis ikke dempet spillelysten hos mange, og det ser ut til at flere da er enige med vår anmelder i at spillet er et solid og underholdende sandkassespill.

– Hovedgrunnen til dette er bevegeligheten til hovedfiguren, som Techland virkelig har greid å få til på en herlig måte. Klatring opp vegger, halsbrekkende hopp fra hustak til hustak, samt intense nattlige løpeturer der man er byttet og ikke jeger går smertefritt med gode kontroller og smart design, skrev Gøran Solbakken og klistret en oransje åtter nederst i teksten.

Dying Light finnes til PlayStation 4, Xbox One og Windows.

I mellomtiden venter nok en del på Dead Island 2.
Faktisk er det Spec Ops-skaperne som lager neste Dead Island »

Siste fra forsiden