Ambisiøst nettspill til Europa

Dyrt spill

Det vakre MMO-et T.E.R.A. har fått europeisk utgiver.

Det er ikke småtterier den koreanske utvikleren Bluehole Studio har investert i sitt kommende MMO-rollespill T.E.R.A. De skal visstnok ha brukt over 24 millioner amerikanske dollar på utviklingen. Vi vet ikke hvor vanlig dette er blant koreanske MMO-utviklere, men mange av disse spillene gir ikke akkurat inntrykk av å ha digre budsjetter.

Klarer ikke laste video

Tidligere i år meldte vi at at utviklerens datterselskap En Masse Entertainment skulle lansere spillet i Statene, og nå har T.E.R.A også fått europeisk utgiver. I vår verdensdel er det tyske Frogster som har snappet opp rettighetene.

Som i alle andre MMO-er under sola skal du i T.E.R.A. velge deg en rase og en klasse og dra ut i verden for å gi onde makter en velfortjent porsjon juling. I dette tilfellet har du seks ulike raser å velge mellom, inkludert øglemenn og hårete små dyremennesker.

T.E.R.A. ser ut til å ha et svært vakkert, om noe generisk utseende, men det mest spennende ved spillet er kampsystemet. I stedet for å hovedsakelig være avhengig av statistikker skal spillerens ferdigheter være viktige. Du kan for eksempel dukke unna angrep i sanntid og annet som vi vanligvis forbinder med actionspill i tredjeperson.

Det gjenstår å se om T.E.R.A. faktisk leverer en god og unik actionopplevelse eller bare ender opp som nok et koreansk MMO-spill på et allerede overfylt marked. Spillet lanseres en gang i 2011 og skal finansieres gjennom en abonnementsordning.

Siste fra forsiden