Blogg

E3 blir brennhett og svett

Gamer.no gjør seg klar til verdens største spillmesse.

Jeg elsker messer. Spillmesser, altså. Selv om at jeg vet at den uken vi er på Game Developers Conference, E3 eller Gamescom blir et helvete i stress, frustrasjon og slit – så elsker jeg spillmesser.

Grunnen er enkel, du er der det skjer. Du er der spillutviklerne viser frem det aller siste av sine kommende spill. Man tar pulsen på bransjen. E3 er kanskje den største showmessa. Den mest vulgære og storslåtte, der små og store bedrifter går over lik for å huke tak i en journalist.

Vi er imidlertid kresne. Vi booker avtalene vi vet dere lesere vil ha. Vi er der for dere.

I år reiser vi mannsterke. Lørdag 4. juni sjekker jeg, Lasse og Øystein inn på Radisson Gardermoen for mengder av brainstorming. Så, morgenen etter, klokka 06.25 starter ferden mot Los Angeles.

Vi vet vi kommer til å bli trøtte, vi vet vi kommer til å få elendig flymat og vi vet at køen forbi Homeland Security vil synes endeløs. Likevel gleder vi oss som små unger.

Så følg for all del med på Gamer.no allerede fra mandagen av. Vi skal på de store pressekonferansene, vi skal se annonserte og uannonserte storspill og vi skal grave frem småspillene som blir fremtidens store overraskelser.

Dessuten: Vi skal spise så mye søppelmat at badevekta vil angre på at den ble kjøpt inn i våre residenser. Vel, jeg og Lasse skal i hvert fall fortære alt som kan toppes med cheddar – så får vi se hva vi får lurt planteeteren Furevik med på.

Koz & Clems

Jeg og Lasse spiser i San Jose under GDC: ANIMAL STYLE! Gjetter du hvor?

Siste fra forsiden